Home > Privacy GDPR pointer Je bent hier

Privacy

Als psychotherapeut hecht ik, Luc Duprez, alle belang aan de bescherming van je persoonlijke levenssfeer als cliënt. In deze privacyverklaring omschrijf ik welke persoonlijke gegevens ik van je kan verzamelen, en waarom ik deze gegevens wil verzamelen, hoe ik deze wil gebruiken en hoe ik hiermee wil omgaan.

Vanuit de website ( www.mandala.be )

Als je geen contact opneemt en louter de website ‘bezoekt’ worden er geen gegevens bijgehouden.

Als je telefonisch een afspraak maakt

Als je een afspraak maakt voor een therapiesessie dan vraag ik enkel je voornaam en telefoonnummer.  Deze gegevens worden genoteerd in mijn agenda. Als een therapie wordt opgestart is het mogelijk dat ik je vraag om enkele vragenlijsten in te vullen. Deze dienen enkel ter ondersteuning van de therapie. Op sommige vragenlijsten wordt er gevraagd naar je naam en voornaam, studies, beroep, adres, emailadres, geboortedatum, leeftijd. Tijdens de therapie maak ik notities . Deze worden genoteerd op formulieren, opgemaakt en bewaard door mijzelf.

Wie heeft toegang tot je persoonsgegevens?

Ik alleen heb toegang tot deze persoonsgegevens. Deze informatie wordt met niemand gedeeld. Je gegevens vallen onder de wetgeving aangaande het beroepsgeheim. De gevraagde gegevens zijn enkel nodig voor het geven van geschikte professionele psychotherapeutische hulp, waarvoor je een afspraak hebt gemaakt.

Verwijderen van persoonsgegevens

Je hebt het recht om je persoonsgegevens te laten verwijderen.

Bewaartermijn gegevens

Ik bewaar gegevens niet langer dan nodig voor het behandelingstraject.

Beveiliging

Ik neem de nodige beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te vermijden. 

Wijziging in deze privacyverklaring

Aanvullingen, opmerkingen en suggesties zijn steeds welkom

Luc Duprez

 

Bron: Bronnen

Kostprijs en een afspraak maken.

  • Individuele therapie wordt berekend aan
    • € 75, - voor een sessie van 55 minuten
    • € 110, - voor een sessie van 1 uur en 25 minuten
  • Ik geef op het ogenblik géén relatietherapie.
  • Voor afspraken op verplaatsing wordt 1 € per kilometer aangerekend om het verbruik en de verplaatsingstijd te vergoeden. 

De gesprekken hebben enkel overdag plaats. Waar ? Park op den Berg, Kloosterstraat 9, bus 6, 1 ste verdieping, 2220 Heist-op-den-Berg. Ons appartement bevindt zich in Blok A, hoogste blok in dit complex.

Wegbeschrijving.

Voor een afspraak bel op 0473 99 51 80 en vraag naar Luc Duprez.