Home > Seksualiteit > Liefde online pointer Je bent hier

Liefde on line, emoties op het internet.

Cyberspace is een hoogtechnologische omgeving en tegelijk een psychologisch en sociaal domein. Er ontstond een nieuw discours, een nieuwe manier van denken en met elkaar omgaan, en ook een nieuw type romantische relatie. Cyberspace is virtueel in die zin dat verbeelding er intrinsiek deel vanuit maakt.

Er zijn veel verschillende interacties mogelijk. Sommigen gaan enkel chatten of mailen. In dat geval kan je de andere persoon niet zien. En kan je je eigen identiteit een behoorlijk stuk fantaseren. Gebruik je daarbij ook cam en geluid, dan kom je tegelijk dichter bij het reële leven. Maar je kan wel anomiem blijven door het gebruik van een nickname.

Eénmaal je gaat chatten dan wordt het interactieve het magische bestanddeel van het cyberspace gebeuren. Hoe dieper die interactie gaat, hoe diepgaander ook de psychologische realiteit.

Het is net of je een erotisch verhaal leest met dat verschil dat je het tegelijk ook schrijft. En je weet ook niet wat er verder zal gebeuren. Je bouwt een nieuw contact op, een beetje zoals in het echte leven, met dat verschil dat je je eigen identiteit wel kan aanpassen.

Bron: vzw Mandala

Kostprijs en een afspraak maken.

  • Individuele therapie wordt berekend aan
    • € 75, - voor een sessie van 55 minuten
    • € 110, - voor een sessie van 1 uur en 25 minuten
  • Ik geef op het ogenblik géén relatietherapie.
  • Voor afspraken op verplaatsing wordt 1 € per kilometer aangerekend om het verbruik en de verplaatsingstijd te vergoeden. 

De gesprekken hebben enkel overdag plaats. Waar ? Park op den Berg, Kloosterstraat 9, bus 6, 1 ste verdieping, 2220 Heist-op-den-Berg. Ons appartement bevindt zich in Blok A, hoogste blok in dit complex.

Wegbeschrijving.

Voor een afspraak bel op 0473 99 51 80 en vraag naar Luc Duprez.