Home > Je relatie boeiend houden > Meer zestigplussers vinden nieuw geluk na een scheiding of gaan een laterale relatie aan pointer Je bent hier

Meer en meer echtscheidingen boven de zestig ...

Dat brengt mee dat er ook meer mensen zijn boven de zestig, die ook een nieuwe (eventueel gelukkige) relatie. Mensen op die leeftijd, als ze althans nog goed gezond zijn, staan minder onder druk van werkstress, het huis is afbetaald, de kinderen zelfstandig, ....

Sommigen zullen dan ook hun relatie nog verdiepen, anderen gaan ook andere wegen uit, sommigen gaan daarom uit elkaar.

We worden ook alsmaar ouder, op je zestig heb je nog gemakkelijk 20 jaar voor de boeg.

Een open relatie of een geheime laterale relatie

Sommigen experimenteren met open relaties, parenclubs en dergelijke. Andere hebben een geheim lief. Zo'n geheime relatie kan de primaire huwelijksrelatie nieuw bloed brengen. Maar meestal moet het geheim blijven, omdat de vaste partner zich gekwetst zou kunnen voelen, of toch een anders visie heeft op dat soort dingen.

Bron: Gazet van Antwerpen dd 22/07/2011 en Mandala vzw

Kostprijs en een afspraak maken.

  • Individuele therapie wordt berekend aan
    • € 75, - voor een sessie van 55 minuten
    • € 110, - voor een sessie van 1 uur en 25 minuten
  • Ik geef op het ogenblik géén relatietherapie.
  • Voor afspraken op verplaatsing wordt 1 € per kilometer aangerekend om het verbruik en de verplaatsingstijd te vergoeden. 

De gesprekken hebben enkel overdag plaats. Waar ? Park op den Berg, Kloosterstraat 9, bus 6, 1 ste verdieping, 2220 Heist-op-den-Berg. Ons appartement bevindt zich in Blok A, hoogste blok in dit complex.

Wegbeschrijving.

Voor een afspraak bel op 0473 99 51 80 en vraag naar Luc Duprez.